Mariehamn vs Gnistan

Mariehamn vs GnistanMariehamnGnistan

⚽ 2024-05-26 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Gnistan Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mariehamn vs Gnistan Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Gnistan den 2024-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mariehamn vs Gnistan Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Gnistan den 2024-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mariehamn vs Gnistan?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mariehamn og Gnistan, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Mariehamn vs Gnistan kampsniktitt

Kampen mellom Mariehamn og Gnistan spilles 2024-05-26. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Bruno Romão har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Gnistan har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mariehamn og Gnistan, har Mariehamn 1 seire hjemme mens Gnistan har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mariehamn: n/a
  • for Gnistan: J. Latonen(1 goals/match);

Mariehamn vs Gnistan H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mariehamn og Gnistan:

Dato Resultat
2023-10-29 Mariehamn 3 – 0 Gnistan
2023-10-25 Gnistan 0 – 0 Mariehamn
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mariehamn – Gnistan.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mariehamn vs Gnistan?