Luton Town vs Fulham

Luton Town vs FulhamLuton TownFulham

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Luton Town vs Fulham Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Luton Town vs Fulham Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Luton Town - Fulham den 2024-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Luton Town vs Fulham Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Luton Town - Fulham den 2024-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Luton Town vs Fulham?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Luton Town og Fulham, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Luton Town vs Fulham kampsniktitt

Kampen mellom Luton Town og Fulham spilles 2024-05-19. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Edwards har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Fulham har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Luton Town og Fulham, har Luton Town 0 seire hjemme mens Fulham har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Luton Town: n/a
  • for Fulham: n/a

Luton Town vs Fulham H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Luton Town og Fulham:

Dato Resultat
2023-09-16 Fulham 1 – 0 Luton Town
2022-05-02 Fulham 7 – 0 Luton Town
2021-12-11 Luton Town 1 – 1 Fulham
2019-12-26 Luton Town 3 – 3 Fulham

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Luton Town – Fulham.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Luton Town vs Fulham?