Lillestrøm vs Strømsgodset

Lillestrøm vs StrømsgodsetLillestrømStrømsgodset

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Lillestrøm vs Strømsgodset Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lillestrøm vs Strømsgodset Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Strømsgodset den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lillestrøm vs Strømsgodset Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Strømsgodset den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lillestrøm vs Strømsgodset?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lillestrøm og Strømsgodset, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Lillestrøm vs Strømsgodset kampsniktitt

Kampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset spilles 2024-07-13. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Georgson har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Strømsgodset har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lillestrøm og Strømsgodset, har Lillestrøm 2 seire hjemme mens Strømsgodset har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lillestrøm: n/a
  • for Strømsgodset: n/a

Lillestrøm vs Strømsgodset H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lillestrøm og Strømsgodset:

Dato Resultat
2024-05-09 Strømsgodset 3 – 4 Lillestrøm
2023-08-20 Strømsgodset 1 – 2 Lillestrøm
2023-04-19 Lillestrøm 4 – 3 Strømsgodset
2022-09-10 Lillestrøm 2 – 1 Strømsgodset

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lillestrøm – Strømsgodset.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lillestrøm vs Strømsgodset?