Kristiansund vs Fredrikstad

Kristiansund vs FredrikstadKristiansundFredrikstad

⚽ 2024-07-08 – Eliteserien

 

Kristiansund vs Fredrikstad Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kristiansund vs Fredrikstad Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Kristiansund - Fredrikstad den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kristiansund vs Fredrikstad Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Kristiansund - Fredrikstad den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kristiansund vs Fredrikstad?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kristiansund og Fredrikstad, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Kristiansund vs Fredrikstad kampsniktitt

Kampen mellom Kristiansund og Fredrikstad spilles 2024-07-08. Denne Eliteserien-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Skiri har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Fredrikstad har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kristiansund og Fredrikstad, har Kristiansund 0 seire hjemme mens Fredrikstad har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kristiansund: n/a
  • for Fredrikstad: n/a

Kristiansund vs Fredrikstad H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kristiansund og Fredrikstad:

Dato Resultat
2023-08-20 Fredrikstad 4 – 1 Kristiansund
2023-04-10 Kristiansund 0 – 1 Fredrikstad
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kristiansund – Fredrikstad.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kristiansund vs Fredrikstad?