KFUM vs Viking

KFUM vs VikingKFUMViking

⚽ 2024-07-07 – Eliteserien

 

KFUM vs Viking Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

KFUM vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen KFUM - Viking den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

KFUM vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen KFUM - Viking den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på KFUM vs Viking?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom KFUM og Viking, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

KFUM vs Viking kampsniktitt

Kampen mellom KFUM og Viking spilles 2024-07-07. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Moesgaard har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Viking har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom KFUM og Viking, har KFUM 0 seire hjemme mens Viking har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for KFUM: n/a
  • for Viking: n/a

KFUM vs Viking H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom KFUM og Viking:

Dato Resultat
2022-03-19 KFUM 0 – 5 Viking
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for KFUM – Viking.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom KFUM vs Viking?