Internazionale vs Real Sociedad

Internazionale vs Real SociedadInternazionaleReal Sociedad

⚽ 2023-12-12 – Meisterligaen

 

Internazionale vs Real Sociedad kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Real Sociedad spilles 2023-12-12. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Real Sociedad har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Real Sociedad, har Internazionale 0 seire hjemme mens Real Sociedad har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: n/a
  • for Real Sociedad: n/a

Internazionale vs Real Sociedad H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Real Sociedad:

Dato Resultat
2023-09-20 Real Sociedad 1 – 1 Internazionale
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Real Sociedad.

Internazionale vs Real Sociedad Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Real Sociedad Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Internazionale - Real Sociedad den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Real Sociedad Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Internazionale - Real Sociedad den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Real Sociedad?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Real Sociedad, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Real Sociedad?