Holland vs England

Holland vs EnglandHollandEngland

⚽ 2024-07-10 – Euro

 

Holland vs England Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Holland vs England Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Holland - England den 2024-07-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Holland vs England Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Holland - England den 2024-07-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Holland vs England?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Holland og England, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Holland vs England kampsniktitt

Kampen mellom Holland og England spilles 2024-07-10. Denne Euro-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Koeman har 3 seire på de siste 5 kamper, mens England har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Holland og England, har Holland 1 seire hjemme mens England har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Holland: n/a
  • for England: n/a

Holland vs England H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Holland og England:

Dato Resultat
2019-06-06 Holland 3 – 1 England
2018-03-23 Holland 0 – 1 England
2016-03-29 England 1 – 2 Holland
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Holland – England.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Holland vs England?