Golden State Warriors vs Brooklyn Nets

Golden State Warriors vs Brooklyn NetsGolden State WarriorsBrooklyn Nets

🏀 2023-12-17 – NBA

 

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Brooklyn Nets som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-12-17. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 24 spilte kampene, mens Brooklyn Nets har en vinnerprosent på 0.542 fra de siste 24 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Brooklyn Nets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 0 poeng, mens Brooklyn Nets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2 poeng:

  • Golden State Warriors: 115.5 gjennomsnittspoeng for, 115.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Brooklyn Nets: 116.3 gjennomsnittspoeng for, 114.3 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Brooklyn Nets:

Dato Resultat
2023-01-23 Golden State Warriors 116 – 120 Brooklyn Nets
2022-12-22 Brooklyn Nets 143 – 113 Golden State Warriors
2022-01-30 Golden State Warriors 110 – 106 Brooklyn Nets
2021-11-17 Brooklyn Nets 99 – 117 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Brooklyn Nets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Brooklyn Nets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-12-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Brooklyn Nets, som spilles i NBA den 2023-12-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Brooklyn Nets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Brooklyn Nets?