GAIS vs Hammarby

GAIS vs HammarbyGAISHammarby

⚽ 2024-07-07 – Allsvenskan

 

GAIS vs Hammarby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

GAIS vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen GAIS - Hammarby den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

GAIS vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen GAIS - Hammarby den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på GAIS vs Hammarby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom GAIS og Hammarby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

GAIS vs Hammarby kampsniktitt

Kampen mellom GAIS og Hammarby spilles 2024-07-07. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Holmberg har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Hammarby har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom GAIS og Hammarby, har GAIS 0 seire hjemme mens Hammarby har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for GAIS: n/a
  • for Hammarby: n/a

GAIS vs Hammarby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom GAIS og Hammarby:

Dato Resultat
2014-10-26 GAIS 0 – 0 Hammarby
2014-06-18 Hammarby 1 – 3 GAIS
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for GAIS – Hammarby.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom GAIS vs Hammarby?