Fulham vs Newcastle United

Fulham vs Newcastle UnitedFulhamNewcastle United

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Fulham vs Newcastle United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fulham vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Newcastle United den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fulham vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Fulham - Newcastle United den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fulham vs Newcastle United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fulham og Newcastle United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Fulham vs Newcastle United kampsniktitt

Kampen mellom Fulham og Newcastle United spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Marco Silva har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Newcastle United har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fulham og Newcastle United, har Fulham 0 seire hjemme mens Newcastle United har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fulham: n/a
  • for Newcastle United: n/a

Fulham vs Newcastle United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fulham og Newcastle United:

Dato Resultat
2024-01-27 Fulham 0 – 2 Newcastle United
2023-12-16 Newcastle United 3 – 0 Fulham
2023-01-15 Newcastle United 1 – 0 Fulham
2022-10-01 Fulham 1 – 4 Newcastle United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fulham – Newcastle United.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fulham vs Newcastle United?