Everton vs Manchester City

Everton vs Manchester CityEvertonManchester City

⚽ 2023-12-27 – Premier League

 

Everton vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Everton og Manchester City spilles 2023-12-27. Denne Premier League-kampen starter 20:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Dyche har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Everton og Manchester City, har Everton 0 seire hjemme mens Manchester City har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Everton: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(0.93 goals/match);

Everton vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Everton og Manchester City:

Dato Resultat
2023-05-14 Everton 0 – 3 Manchester City
2022-12-31 Manchester City 1 – 1 Everton
2022-02-26 Everton 0 – 1 Manchester City
2021-11-21 Manchester City 3 – 0 Everton

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Everton – Manchester City.

Everton vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Everton vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Manchester City den 2023-12-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Everton vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Manchester City den 2023-12-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Everton vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Everton og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Everton vs Manchester City?