Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves

Detroit Pistons vs Minnesota TimberwolvesDetroit PistonsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-18 – NBA

 

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2024-01-18. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 40 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.718 fra de siste 39 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Detroit Pistons med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Detroit Pistons en gjennomsnittlig poengforskjell på -10.8 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.8 poeng:

  • Detroit Pistons: 111.8 gjennomsnittspoeng for, 122.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gjennomsnittspoeng for, 107.3 gjennomsnittspoeng imot

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-01-12 Detroit Pistons 135 – 118 Minnesota Timberwolves
2023-01-01 Minnesota Timberwolves 104 – 116 Detroit Pistons
2022-02-06 Minnesota Timberwolves 118 – 105 Detroit Pistons
2022-02-04 Detroit Pistons 117 – 128 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-01-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-01-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves?