Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves

Denver Nuggets vs Minnesota TimberwolvesDenver NuggetsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-05-19 – NBA

 

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-05-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-05-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 05:00 GMT den 2024-05-19. Hjemmelaget kommer med 57 seire i de siste 82 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.683 fra de siste 82 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Denver Nuggets med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Denver Nuggets en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.3 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.5 poeng:

  • Denver Nuggets: 114.9 gjennomsnittspoeng for, 109.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 113 gjennomsnittspoeng for, 106.5 gjennomsnittspoeng imot

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2024-05-17 Minnesota Timberwolves 115 – 70 Denver Nuggets
2024-05-15 Denver Nuggets 112 – 97 Minnesota Timberwolves
2024-05-13 Minnesota Timberwolves 107 – 115 Denver Nuggets
2024-05-11 Minnesota Timberwolves 90 – 117 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves?