Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Dallas Mavericks vs Oklahoma City ThunderDallas MavericksOklahoma City Thunder

🏀 2024-05-19 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Dallas Mavericks og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2024-05-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2024-05-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Dallas Mavericks og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Dallas Mavericks og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2024-05-19. Hjemmelaget kommer med 50 seire i de siste 82 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 0.695 fra de siste 82 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Dallas Mavericks med 1 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Dallas Mavericks en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.3 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.4 poeng:

  • Dallas Mavericks: 117.9 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 120.1 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Dallas Mavericks og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2024-05-16 Oklahoma City Thunder 92 – 104 Dallas Mavericks
2024-05-14 Dallas Mavericks 96 – 100 Oklahoma City Thunder
2024-05-11 Dallas Mavericks 105 – 101 Oklahoma City Thunder
2024-05-10 Oklahoma City Thunder 110 – 119 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Dallas Mavericks og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder?