Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee BucksCleveland CavaliersMilwaukee Bucks

🏀 2023-12-30 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Milwaukee Bucks som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-12-30. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 31 spilte kampene, mens Milwaukee Bucks har en vinnerprosent på 0.742 fra de siste 31 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 2 seire hjemme, mens Milwaukee Bucks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.3 poeng, mens Milwaukee Bucks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 112.1 gjennomsnittspoeng for, 111.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Milwaukee Bucks: 125.2 gjennomsnittspoeng for, 119.2 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Milwaukee Bucks:

Dato Resultat
2023-01-22 Cleveland Cavaliers 114 – 102 Milwaukee Bucks
2022-12-22 Cleveland Cavaliers 114 – 106 Milwaukee Bucks
2022-11-26 Milwaukee Bucks 117 – 102 Cleveland Cavaliers
2022-11-17 Milwaukee Bucks 113 – 98 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Milwaukee Bucks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Milwaukee Bucks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-12-30, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-12-30, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Milwaukee Bucks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Milwaukee Bucks?