Borussia M’gladbach vs Werder Bremen

Borussia M’gladbach vs Werder BremenBorussia M'gladbachWerder Bremen

⚽ 2023-12-15 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Werder Bremen kampsniktitt

Kampen mellom Borussia M’gladbach og Werder Bremen spilles 2023-12-15. Denne Bundesliga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Seoane har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Werder Bremen har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia M’gladbach og Werder Bremen, har Borussia M’gladbach 1 seire hjemme mens Werder Bremen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Werder Bremen: n/a

Borussia M’gladbach vs Werder Bremen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia M’gladbach og Werder Bremen:

Dato Resultat
2023-03-17 Borussia M’gladbach 2 – 2 Werder Bremen
2022-10-01 Werder Bremen 5 – 1 Borussia M’gladbach
2021-05-22 Werder Bremen 2 – 4 Borussia M’gladbach
2021-01-19 Borussia M’gladbach 1 – 0 Werder Bremen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia M’gladbach – Werder Bremen.

Borussia M’gladbach vs Werder Bremen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia M'gladbach vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Werder Bremen den 2023-12-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia M'gladbach vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Werder Bremen den 2023-12-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia M’gladbach vs Werder Bremen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia M’gladbach og Werder Bremen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia M’gladbach vs Werder Bremen?