Barcelona vs Zalgiris Kaunas

Barcelona vs Zalgiris KaunasBarcelonaZalgiris Kaunas

🏀 2024-01-12 – Euroleague

 

Barcelona vs Zalgiris Kaunas kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Zalgiris Kaunas som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2024-01-12. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 17 spilte kampene, mens Zalgiris Kaunas har en vinnerprosent på 0.867 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Barcelona med 2 seire hjemme, mens Zalgiris Kaunas har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Barcelona en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.6 poeng, mens Zalgiris Kaunas har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.6 poeng:

  • Barcelona: 85.8 gjennomsnittspoeng for, 80.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Zalgiris Kaunas: 80.9 gjennomsnittspoeng for, 70.3 gjennomsnittspoeng imot

Barcelona vs Zalgiris Kaunas H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Barcelona og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultat
2023-12-22 Zalgiris Kaunas 80 – 85 Barcelona
2023-05-03 Zalgiris Kaunas 66 – 77 Barcelona
2023-04-28 Barcelona 89 – 81 Zalgiris Kaunas
2023-04-26 Barcelona 91 – 69 Zalgiris Kaunas

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Barcelona og Zalgiris Kaunas, med gjeldende lagform og plasseringer.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Barcelona og Zalgiris Kaunas, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2024-01-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Barcelona vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2024-01-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Barcelona vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Barcelona og Zalgiris Kaunas, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Zalgiris Kaunas?