Barcelona vs Girona

Barcelona vs GironaBarcelonaGirona

⚽ 2023-12-10 – La Liga

 

Barcelona vs Girona kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Girona spilles 2023-12-10. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xavi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Girona har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Barcelona og Girona, har Barcelona 0 seire hjemme mens Girona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Barcelona: Marc Guiu(1 goals/match);
  • for Girona: n/a

Barcelona vs Girona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Barcelona og Girona:

Dato Resultat
2023-04-10 Barcelona 0 – 0 Girona
2023-01-28 Girona 0 – 1 Barcelona
2019-01-27 Girona 0 – 2 Barcelona
2018-09-23 Barcelona 2 – 2 Girona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Barcelona – Girona.

Barcelona vs Girona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Barcelona vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Girona den 2023-12-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Barcelona vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Barcelona - Girona den 2023-12-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Barcelona vs Girona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Barcelona og Girona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Girona?