Almeria vs Mallorca

Almeria vs MallorcaAlmeriaMallorca

⚽ 2023-12-17 – La Liga

 

Almeria vs Mallorca kampsniktitt

Kampen mellom Almeria og Mallorca spilles 2023-12-17. Denne La Liga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Gaizka Garitano har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Mallorca har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Almeria og Mallorca, har Almeria 1 seire hjemme mens Mallorca har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Almeria: n/a
  • for Mallorca: n/a

Almeria vs Mallorca H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Almeria og Mallorca:

Dato Resultat
2023-05-20 Almeria 3 – 0 Mallorca
2022-09-17 Mallorca 1 – 0 Almeria
2021-02-21 Mallorca 2 – 0 Almeria
2020-12-03 Almeria 0 – 1 Mallorca

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Almeria – Mallorca.

Almeria vs Mallorca Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Almeria vs Mallorca Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Mallorca den 2023-12-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Almeria vs Mallorca Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Mallorca den 2023-12-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Almeria vs Mallorca?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Almeria og Mallorca, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Almeria vs Mallorca?