Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv

Alba Berlin vs Maccabi Tel AvivAlba BerlinMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-02-29 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Alba Berlin og Maccabi Tel Aviv, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Alba Berlin og Maccabi Tel Aviv, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv kampsniktitt

Kampen mellom Alba Berlin og Maccabi Tel Aviv som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2024-02-29. Hjemmelaget kommer med 13 seire i de siste 18 spilte kampene, mens Maccabi Tel Aviv har en vinnerprosent på 0.786 fra de siste 14 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Alba Berlin med 0 seire hjemme, mens Maccabi Tel Aviv har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Alba Berlin en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.0 poeng, mens Maccabi Tel Aviv har en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.3 poeng:

  • Alba Berlin: 93.1 gjennomsnittspoeng for, 85.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Maccabi Tel Aviv: 90.4 gjennomsnittspoeng for, 81.1 gjennomsnittspoeng imot

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Alba Berlin og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultat
2023-11-30 Maccabi Tel Aviv 102 – 81 Alba Berlin
2023-01-19 Maccabi Tel Aviv 87 – 74 Alba Berlin
2022-12-22 Alba Berlin 70 – 83 Maccabi Tel Aviv
2022-01-25 Maccabi Tel Aviv 87 – 78 Alba Berlin

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Alba Berlin og Maccabi Tel Aviv, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv?