Zalgiris Kaunas vs Real Madrid

Zalgiris Kaunas vs Real MadridZalgiris KaunasReal Madrid

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Real Madrid som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2022-12-15. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 12 spilte kampene, mens Real Madrid har en vinnerprosent på 0.818 fra de siste 11 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 1 seire hjemme, mens Real Madrid har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 16.9 poeng, mens Real Madrid har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.6 poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 88.3 gjennomsnittspoeng for, 71.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Real Madrid: 88.1 gjennomsnittspoeng for, 75.5 gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Real Madrid:

Dato Resultat
2022-02-24 Zalgiris Kaunas 68 – 47 Real Madrid
2021-11-12 Real Madrid 95 – 82 Zalgiris Kaunas
2021-02-25 Real Madrid 70 – 58 Zalgiris Kaunas
2020-11-06 Zalgiris Kaunas 90 – 93 Real Madrid

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Real Madrid, med gjeldende lagform og plasseringer.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Real Madrid, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Real Madrid, som spilles i Euroleague den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Real Madrid, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Real Madrid?

Publisert i Euroleague Merket med: ,