Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne

Zalgiris Kaunas vs Lyon-VilleurbanneZalgiris KaunasLyon-Villeurbanne

🏀 2023-03-09 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2023-03-09. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 21 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.571 fra de siste 21 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 1 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 14.9 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.3 poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 86.4 gjennomsnittspoeng for, 71.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 85.4 gjennomsnittspoeng for, 78.1 gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2022-11-10 Lyon-Villeurbanne 76 – 93 Zalgiris Kaunas
2022-03-23 Zalgiris Kaunas 68 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-10-01 Lyon-Villeurbanne 88 – 76 Zalgiris Kaunas
2021-03-02 Zalgiris Kaunas 85 – 75 Lyon-Villeurbanne

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Lyon-Villeurbanne?

Publisert i Euroleague Merket med: ,