Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mtsZalgiris KaunasCrvena zvezda mts

🏀 2023-01-20 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Crvena zvezda mts som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2023-01-20. Hjemmelaget kommer med 15 seire i de siste 16 spilte kampene, mens Crvena zvezda mts har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 2 seire hjemme, mens Crvena zvezda mts har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 17.3 poeng, mens Crvena zvezda mts har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 87.7 gjennomsnittspoeng for, 70.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Crvena zvezda mts: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Crvena zvezda mts:

Dato Resultat
2022-12-13 Crvena zvezda mts 77 – 73 Zalgiris Kaunas
2022-04-03 Zalgiris Kaunas 103 – 98 Crvena zvezda mts
2021-10-13 Crvena zvezda mts 73 – 61 Zalgiris Kaunas
2021-02-23 Zalgiris Kaunas 75 – 62 Crvena zvezda mts

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Crvena zvezda mts, med gjeldende lagform og plasseringer.

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Crvena zvezda mts, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Crvena zvezda mts, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Crvena zvezda mts?

Publisert i Euroleague Merket med: ,