Zalgiris Kaunas vs Bayern

Zalgiris Kaunas vs BayernZalgiris KaunasBayern

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Bayern kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Bayern som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2023-11-17. Hjemmelaget kommer med 8 seire i de siste 9 spilte kampene, mens Bayern har en vinnerprosent på 0.571 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 1 seire hjemme, mens Bayern har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.0 poeng, mens Bayern har en gjennomsnittlig poengforskjell på 8.8 poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 79.2 gjennomsnittspoeng for, 67.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Bayern: 85.9 gjennomsnittspoeng for, 77.1 gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Bayern H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Bayern:

Dato Resultat
2023-04-14 Bayern 80 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-12-23 Zalgiris Kaunas 75 – 67 Bayern
2022-01-11 Bayern 74 – 65 Zalgiris Kaunas
2021-10-21 Zalgiris Kaunas 73 – 75 Bayern

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Bayern, med gjeldende lagform og plasseringer.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Bayern, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Bayern, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Bayern, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Bayern?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Bayern, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Bayern?

Publisert i Euroleague Merket med: ,