Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham HotspurWolverhampton WanderersTottenham Hotspur

⚽ 2023-11-11 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur kampsniktitt

Kampen mellom Wolverhampton Wanderers og Tottenham Hotspur spilles 2023-11-11. Denne Premier League-kampen starter 12:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. O’Neil har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Tottenham Hotspur har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolverhampton Wanderers og Tottenham Hotspur, har Wolverhampton Wanderers 1 seire hjemme mens Tottenham Hotspur har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolverhampton Wanderers: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolverhampton Wanderers og Tottenham Hotspur:

Dato Resultat
2023-03-04 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Tottenham Hotspur
2022-08-20 Tottenham Hotspur 1 – 0 Wolverhampton Wanderers
2022-02-13 Tottenham Hotspur 0 – 2 Wolverhampton Wanderers
2021-09-22 Wolverhampton Wanderers 2 – 2 Tottenham Hotspur

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur.

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolverhampton Wanderers og Tottenham Hotspur, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur?

Publisert i Premier League Merket med: ,