Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace

Wolverhampton Wanderers vs Crystal PalaceWolverhampton WanderersCrystal Palace

⚽ 2023-04-25 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace kampsniktitt

Kampen mellom Wolverhampton Wanderers og Crystal Palace spilles 2023-04-25. Denne Premier League-kampen starter 18:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Lopetegui har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Crystal Palace har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolverhampton Wanderers og Crystal Palace, har Wolverhampton Wanderers 0 seire hjemme mens Crystal Palace har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolverhampton Wanderers: n/a
  • for Crystal Palace: n/a

Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolverhampton Wanderers og Crystal Palace:

Dato Resultat
2022-10-18 Crystal Palace 2 – 1 Wolverhampton Wanderers
2022-03-05 Wolverhampton Wanderers 0 – 2 Crystal Palace
2021-11-06 Crystal Palace 2 – 0 Wolverhampton Wanderers
2021-01-30 Crystal Palace 1 – 0 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace.

Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace den 2023-04-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace den 2023-04-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolverhampton Wanderers og Crystal Palace, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolverhampton Wanderers vs Crystal Palace?

Publisert i Premier League Merket med: ,