Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa

Wolverhampton Wanderers vs Aston VillaWolverhampton WanderersAston Villa

⚽ 2023-10-08 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom Wolverhampton Wanderers og Aston Villa spilles 2023-10-08. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. O’Neil har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolverhampton Wanderers og Aston Villa, har Wolverhampton Wanderers 2 seire hjemme mens Aston Villa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolverhampton Wanderers: n/a
  • for Aston Villa: n/a

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolverhampton Wanderers og Aston Villa:

Dato Resultat
2023-05-06 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Aston Villa
2023-01-04 Aston Villa 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2022-04-02 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Aston Villa
2021-10-16 Aston Villa 2 – 3 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolverhampton Wanderers – Aston Villa.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Aston Villa den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - Aston Villa den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolverhampton Wanderers og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolverhampton Wanderers vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,