Wolfsburg vs Hertha BSC

Wolfsburg vs Hertha BSCWolfsburgHertha BSC

⚽ 2023-05-27 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Hertha BSC kampsniktitt

Kampen mellom Wolfsburg og Hertha BSC spilles 2023-05-27. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager N. Kovač har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Hertha BSC har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolfsburg og Hertha BSC, har Wolfsburg 1 seire hjemme mens Hertha BSC har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolfsburg: n/a
  • for Hertha BSC: n/a

Wolfsburg vs Hertha BSC H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolfsburg og Hertha BSC:

Dato Resultat
2023-01-24 Hertha BSC 0 – 5 Wolfsburg
2022-01-15 Wolfsburg 0 – 0 Hertha BSC
2021-08-21 Hertha BSC 1 – 2 Wolfsburg
2021-02-27 Wolfsburg 2 – 0 Hertha BSC

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolfsburg – Hertha BSC.

Wolfsburg vs Hertha BSC Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolfsburg vs Hertha BSC Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Wolfsburg - Hertha BSC den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolfsburg vs Hertha BSC Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Wolfsburg - Hertha BSC den 2023-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolfsburg vs Hertha BSC?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolfsburg og Hertha BSC, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolfsburg vs Hertha BSC?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,