Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt

Wolfsburg vs Eintracht FrankfurtWolfsburgEintracht Frankfurt

⚽ 2023-03-05 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Wolfsburg og Eintracht Frankfurt spilles 2023-03-05. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager N. Kovač har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolfsburg og Eintracht Frankfurt, har Wolfsburg 0 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolfsburg: n/a
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolfsburg og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2022-09-10 Eintracht Frankfurt 0 – 1 Wolfsburg
2022-02-12 Eintracht Frankfurt 0 – 2 Wolfsburg
2021-09-19 Wolfsburg 1 – 1 Eintracht Frankfurt
2021-04-10 Eintracht Frankfurt 4 – 3 Wolfsburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolfsburg – Eintracht Frankfurt.

Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Wolfsburg - Eintracht Frankfurt den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Wolfsburg - Eintracht Frankfurt den 2023-03-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolfsburg og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,