West Ham United vs TSC

West Ham United vs TSCWest Ham UnitedTSC

⚽ 2023-09-21 – Europaligaen

 

West Ham United vs TSC kampsniktitt

Kampen mellom West Ham United og TSC spilles 2023-09-21. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Moyes har 3 seire på de siste 5 kamper, mens TSC har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom West Ham United og TSC, har West Ham United 0 seire hjemme mens TSC har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for West Ham United: n/a
  • for TSC: n/a

West Ham United vs TSC H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom West Ham United og TSC:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for West Ham United – TSC.

West Ham United vs TSC Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

West Ham United vs TSC Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen West Ham United - TSC den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

West Ham United vs TSC Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen West Ham United - TSC den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på West Ham United vs TSC?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom West Ham United og TSC, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom West Ham United vs TSC?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,