West Ham United vs Sheffield United

West Ham United vs Sheffield UnitedWest Ham UnitedSheffield United

⚽ 2023-09-30 – Premier League

 

West Ham United vs Sheffield United kampsniktitt

Kampen mellom West Ham United og Sheffield United spilles 2023-09-30. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Moyes har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Sheffield United har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom West Ham United og Sheffield United, har West Ham United 1 seire hjemme mens Sheffield United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for West Ham United: n/a
  • for Sheffield United: n/a

West Ham United vs Sheffield United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom West Ham United og Sheffield United:

Dato Resultat
2021-02-15 West Ham United 3 – 0 Sheffield United
2020-11-22 Sheffield United 0 – 1 West Ham United
2020-01-10 Sheffield United 1 – 0 West Ham United
2019-10-26 West Ham United 1 – 1 Sheffield United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for West Ham United – Sheffield United.

West Ham United vs Sheffield United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

West Ham United vs Sheffield United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Sheffield United den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

West Ham United vs Sheffield United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Sheffield United den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på West Ham United vs Sheffield United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom West Ham United og Sheffield United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom West Ham United vs Sheffield United?

Publisert i Premier League Merket med: ,