West Ham United vs Everton

West Ham United vs EvertonWest Ham UnitedEverton

⚽ 2023-10-29 – Premier League

 

West Ham United vs Everton kampsniktitt

Kampen mellom West Ham United og Everton spilles 2023-10-29. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Moyes har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Everton har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom West Ham United og Everton, har West Ham United 2 seire hjemme mens Everton har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for West Ham United: n/a
  • for Everton: n/a

West Ham United vs Everton H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom West Ham United og Everton:

Dato Resultat
2023-01-21 West Ham United 2 – 0 Everton
2022-09-18 Everton 1 – 0 West Ham United
2022-04-03 West Ham United 2 – 1 Everton
2021-10-17 Everton 0 – 1 West Ham United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for West Ham United – Everton.

West Ham United vs Everton Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

West Ham United vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Everton den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

West Ham United vs Everton Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Everton den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på West Ham United vs Everton?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom West Ham United og Everton, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom West Ham United vs Everton?

Publisert i Premier League Merket med: ,