West Ham United vs Chelsea

West Ham United vs ChelseaWest Ham UnitedChelsea

⚽ 2023-08-20 – Premier League

 

West Ham United vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom West Ham United og Chelsea spilles 2023-08-20. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Moyes har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom West Ham United og Chelsea, har West Ham United 1 seire hjemme mens Chelsea har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for West Ham United: J. Bowen(1 goals/match);
  • for Chelsea: A. Disasi(1 goals/match);

West Ham United vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom West Ham United og Chelsea:

Dato Resultat
2023-02-11 West Ham United 1 – 1 Chelsea
2022-09-03 Chelsea 2 – 1 West Ham United
2022-04-24 Chelsea 1 – 0 West Ham United
2021-12-04 West Ham United 3 – 2 Chelsea

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for West Ham United – Chelsea.

West Ham United vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

West Ham United vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Chelsea den 2023-08-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

West Ham United vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Chelsea den 2023-08-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på West Ham United vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom West Ham United og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom West Ham United vs Chelsea?

Publisert i Premier League Merket med: ,