Werder Bremen vs Koln

Werder Bremen vs KolnWerder BremenKoln

⚽ 2023-09-23 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Koln kampsniktitt

Kampen mellom Werder Bremen og Koln spilles 2023-09-23. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager O. Werner har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Koln har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Werder Bremen og Koln, har Werder Bremen 0 seire hjemme mens Koln har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Werder Bremen: n/a
  • for Koln: n/a

Werder Bremen vs Koln H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Werder Bremen og Koln:

Dato Resultat
2023-05-20 Werder Bremen 1 – 1 Koln
2023-01-21 Koln 7 – 1 Werder Bremen
2021-03-07 Koln 1 – 1 Werder Bremen
2020-11-06 Werder Bremen 1 – 1 Koln

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Werder Bremen – Koln.

Werder Bremen vs Koln Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Werder Bremen vs Koln Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Werder Bremen - Koln den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Werder Bremen vs Koln Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Werder Bremen - Koln den 2023-09-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Werder Bremen vs Koln?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Werder Bremen og Koln, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Werder Bremen vs Koln?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,