Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt

Werder Bremen vs Eintracht FrankfurtWerder BremenEintracht Frankfurt

⚽ 2023-11-12 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt spilles 2023-11-12. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager O. Werner har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt, har Werder Bremen 1 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Werder Bremen: n/a
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2023-02-18 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Werder Bremen
2022-08-28 Werder Bremen 3 – 4 Eintracht Frankfurt
2021-02-26 Werder Bremen 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2020-10-31 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Werder Bremen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Werder Bremen – Eintracht Frankfurt.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Werder Bremen - Eintracht Frankfurt den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Werder Bremen - Eintracht Frankfurt den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Werder Bremen og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,