Washington Wizards vs Memphis Grizzlies

Washington Wizards vs Memphis GrizzliesWashington WizardsMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-29. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 2 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på -23 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på -7 poeng:

  • Washington Wizards: 120 gjennomsnittspoeng for, 143 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 104 gjennomsnittspoeng for, 111 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2022-11-14 Washington Wizards 102 – 92 Memphis Grizzlies
2022-11-07 Memphis Grizzlies 103 – 97 Washington Wizards
2022-01-30 Memphis Grizzlies 115 – 95 Washington Wizards
2021-11-06 Washington Wizards 115 – 87 Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-10-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,