Washington Wizards vs Dallas Mavericks

Washington Wizards vs Dallas MavericksWashington WizardsDallas Mavericks

🏀 2023-11-16 – NBA

 

Washington Wizards vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-16. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.8 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 2 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på -7.2 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.5 poeng:

  • Washington Wizards: 115.3 gjennomsnittspoeng for, 122.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 124.1 gjennomsnittspoeng for, 117.6 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2023-01-25 Dallas Mavericks 126 – 127 Washington Wizards
2022-11-11 Washington Wizards 113 – 105 Dallas Mavericks
2022-04-02 Washington Wizards 135 – 103 Dallas Mavericks
2021-11-28 Dallas Mavericks 114 – 120 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Washington Wizards vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Dallas Mavericks?

Publisert i NBA Merket med: ,