Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers

Washington Wizards vs Cleveland CavaliersWashington WizardsCleveland Cavaliers

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-02-07. Hjemmelaget kommer med 24 seire i de siste 52 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.593 fra de siste 54 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 1 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.2 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.7 poeng:

  • Washington Wizards: 113.3 gjennomsnittspoeng for, 113.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 111.6 gjennomsnittspoeng for, 106.9 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2022-10-24 Cleveland Cavaliers – Washington Wizards
2022-02-27 Cleveland Cavaliers 92 – 86 Washington Wizards
2021-12-31 Washington Wizards 110 – 93 Cleveland Cavaliers
2021-12-04 Washington Wizards 101 – 116 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-02-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-02-07, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,