Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Washington Wizards vs Charlotte HornetsWashington WizardsCharlotte Hornets

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Washington Wizards vs Charlotte Hornets kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Charlotte Hornets som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2023-10-13. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Charlotte Hornets har en vinnerprosent på 0 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 2 seire hjemme, mens Charlotte Hornets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på 63 poeng, mens Charlotte Hornets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -4 poeng:

  • Washington Wizards: 145 gjennomsnittspoeng for, 82 gjennomsnittspoeng imot
  • Charlotte Hornets: 109 gjennomsnittspoeng for, 113 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Charlotte Hornets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Charlotte Hornets:

Dato Resultat
2023-02-09 Washington Wizards 118 – 104 Charlotte Hornets
2022-12-03 Charlotte Hornets 117 – 116 Washington Wizards
2022-11-21 Washington Wizards 106 – 102 Charlotte Hornets
2022-11-08 Charlotte Hornets 100 – 108 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Charlotte Hornets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Charlotte Hornets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-10-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-10-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Charlotte Hornets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Charlotte Hornets?

Publisert i NBA Merket med: ,