VPS vs Inter Turku

VPS vs Inter TurkuVPSInter Turku

⚽ 2023-07-01 – Veikkausliiga

 

VPS vs Inter Turku kampsniktitt

Kampen mellom VPS og Inter Turku spilles 2023-07-01. Denne Veikkausliiga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Nuorela har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Inter Turku har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom VPS og Inter Turku, har VPS 0 seire hjemme mens Inter Turku har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for VPS: n/a
  • for Inter Turku: n/a

VPS vs Inter Turku H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom VPS og Inter Turku:

Dato Resultat
2022-10-19 Inter Turku 1 – 5 VPS
2022-08-13 Inter Turku 1 – 1 VPS
2022-05-19 VPS 1 – 2 Inter Turku
2019-06-25 Inter Turku 1 – 1 VPS

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for VPS – Inter Turku.

VPS vs Inter Turku Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

VPS vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen VPS - Inter Turku den 2023-07-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

VPS vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen VPS - Inter Turku den 2023-07-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på VPS vs Inter Turku?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom VPS og Inter Turku, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom VPS vs Inter Turku?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,