Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas

Virtus Bologna vs Zalgiris KaunasVirtus BolognaZalgiris Kaunas

🏀 2023-01-10 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas kampsniktitt

Kampen mellom Virtus Bologna og Zalgiris Kaunas som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-01-10. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 30 spilte kampene, mens Zalgiris Kaunas har en vinnerprosent på 0.933 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Virtus Bologna med 0 seire hjemme, mens Zalgiris Kaunas har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Virtus Bologna en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.1 poeng, mens Zalgiris Kaunas har en gjennomsnittlig poengforskjell på 17.2 poeng:

  • Virtus Bologna: 88.9 gjennomsnittspoeng for, 78.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Zalgiris Kaunas: 87.3 gjennomsnittspoeng for, 70.1 gjennomsnittspoeng imot

Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Virtus Bologna og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultat
2022-10-18 Zalgiris Kaunas 68 – 65 Virtus Bologna
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Virtus Bologna og Zalgiris Kaunas, med gjeldende lagform og plasseringer.

Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Virtus Bologna og Zalgiris Kaunas, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-01-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-01-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Virtus Bologna og Zalgiris Kaunas, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Virtus Bologna vs Zalgiris Kaunas?

Publisert i Euroleague Merket med: ,