Virtus Bologna vs Alba Berlin

Virtus Bologna vs Alba BerlinVirtus BolognaAlba Berlin

🏀 2023-10-18 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Alba Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Virtus Bologna og Alba Berlin som spilles i Euroleague starter kl. 18:30 GMT den 2023-10-18. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Alba Berlin har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Virtus Bologna med 1 seire hjemme, mens Alba Berlin har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Virtus Bologna en gjennomsnittlig poengforskjell på 17.3 poeng, mens Alba Berlin har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.7 poeng:

  • Virtus Bologna: 95.3 gjennomsnittspoeng for, 78.0 gjennomsnittspoeng imot
  • Alba Berlin: 96.0 gjennomsnittspoeng for, 85.3 gjennomsnittspoeng imot

Virtus Bologna vs Alba Berlin H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Virtus Bologna og Alba Berlin:

Dato Resultat
2023-09-17 Alba Berlin 76 – 90 Virtus Bologna
2023-03-09 Alba Berlin 74 – 96 Virtus Bologna
2022-12-14 Virtus Bologna 85 – 76 Alba Berlin
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Virtus Bologna og Alba Berlin, med gjeldende lagform og plasseringer.

Virtus Bologna vs Alba Berlin Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Virtus Bologna og Alba Berlin, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Virtus Bologna vs Alba Berlin Spilltips

Vårt tips for kampen Virtus Bologna vs Alba Berlin, som spilles i Euroleague den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Virtus Bologna vs Alba Berlin Spilltips

Vårt tips for kampen Virtus Bologna vs Alba Berlin, som spilles i Euroleague den 2023-10-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Virtus Bologna vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Virtus Bologna og Alba Berlin, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Virtus Bologna vs Alba Berlin?

Publisert i Euroleague Merket med: ,