Villarreal vs Deportivo Alavés

Villarreal vs Deportivo AlavésVillarrealDeportivo Alavés

⚽ 2023-10-22 – La Liga

 

Villarreal vs Deportivo Alavés kampsniktitt

Kampen mellom Villarreal og Deportivo Alavés spilles 2023-10-22. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pacheta har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Deportivo Alavés har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Villarreal og Deportivo Alavés, har Villarreal 2 seire hjemme mens Deportivo Alavés har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Villarreal: n/a
  • for Deportivo Alavés: n/a

Villarreal vs Deportivo Alavés H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Villarreal og Deportivo Alavés:

Dato Resultat
2022-04-30 Deportivo Alavés 2 – 1 Villarreal
2021-12-21 Villarreal 5 – 2 Deportivo Alavés
2021-04-21 Deportivo Alavés 2 – 1 Villarreal
2020-09-30 Villarreal 3 – 1 Deportivo Alavés

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Villarreal – Deportivo Alavés.

Villarreal vs Deportivo Alavés Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Villarreal vs Deportivo Alavés Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Deportivo Alavés den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Villarreal vs Deportivo Alavés Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Deportivo Alavés den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Villarreal vs Deportivo Alavés?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Villarreal og Deportivo Alavés, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Villarreal vs Deportivo Alavés?

Publisert i La Liga Merket med: ,