Villarreal vs Celta de Vigo

Villarreal vs Celta de VigoVillarrealCelta de Vigo

⚽ 2023-04-30 – La Liga

 

Villarreal vs Celta de Vigo kampsniktitt

Kampen mellom Villarreal og Celta de Vigo spilles 2023-04-30. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Quique Setién har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Celta de Vigo har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Villarreal og Celta de Vigo, har Villarreal 1 seire hjemme mens Celta de Vigo har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Villarreal: n/a
  • for Celta de Vigo: n/a

Villarreal vs Celta de Vigo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Villarreal og Celta de Vigo:

Dato Resultat
2023-01-13 Celta de Vigo 1 – 1 Villarreal
2022-03-12 Villarreal 1 – 0 Celta de Vigo
2021-11-20 Celta de Vigo 1 – 1 Villarreal
2021-05-09 Villarreal 2 – 4 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Villarreal – Celta de Vigo.

Villarreal vs Celta de Vigo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Villarreal vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Celta de Vigo den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Villarreal vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Celta de Vigo den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Villarreal vs Celta de Vigo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Villarreal og Celta de Vigo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Villarreal vs Celta de Vigo?

Publisert i La Liga Merket med: ,