Villarreal vs Athletic Club

Villarreal vs Athletic ClubVillarrealAthletic Club

⚽ 2023-11-05 – La Liga

 

Villarreal vs Athletic Club kampsniktitt

Kampen mellom Villarreal og Athletic Club spilles 2023-11-05. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pacheta har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Athletic Club har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Villarreal og Athletic Club, har Villarreal 1 seire hjemme mens Athletic Club har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Villarreal: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Villarreal vs Athletic Club H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Villarreal og Athletic Club:

Dato Resultat
2023-05-13 Villarreal 5 – 1 Athletic Club
2022-10-30 Athletic Club 1 – 0 Villarreal
2022-04-09 Villarreal 1 – 1 Athletic Club
2021-10-23 Athletic Club 2 – 1 Villarreal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Villarreal – Athletic Club.

Villarreal vs Athletic Club Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Villarreal vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Athletic Club den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Villarreal vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Athletic Club den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Villarreal vs Athletic Club?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Villarreal og Athletic Club, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Villarreal vs Athletic Club?

Publisert i La Liga Merket med: ,