Villarreal vs Almeria

Villarreal vs AlmeriaVillarrealAlmeria

⚽ 2023-09-17 – La Liga

 

Villarreal vs Almeria kampsniktitt

Kampen mellom Villarreal og Almeria spilles 2023-09-17. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Quique Setién har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Almeria har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Villarreal og Almeria, har Villarreal 2 seire hjemme mens Almeria har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Villarreal: n/a
  • for Almeria: n/a

Villarreal vs Almeria H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Villarreal og Almeria:

Dato Resultat
2023-03-04 Almeria 0 – 2 Villarreal
2022-10-23 Villarreal 2 – 1 Almeria
2018-12-05 Villarreal 8 – 0 Almeria
2018-11-01 Almeria 3 – 3 Villarreal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Villarreal – Almeria.

Villarreal vs Almeria Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Villarreal vs Almeria Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Almeria den 2023-09-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Villarreal vs Almeria Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Villarreal - Almeria den 2023-09-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Villarreal vs Almeria?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Villarreal og Almeria, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Villarreal vs Almeria?

Publisert i La Liga Merket med: ,