Viking vs HamKam

Viking vs HamKamVikingHamKam

⚽ 2023-04-30 – Eliteserien

 

Viking vs HamKam kampsniktitt

Kampen mellom Viking og HamKam spilles 2023-04-30. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens HamKam har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Viking og HamKam, har Viking 0 seire hjemme mens HamKam har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Viking: S. Bjørshol(1 goals/match);
  • for HamKam: H. Udahl(1 goals/match);B. Thoresen(1 goals/match);R. Wiedesheim-Paul(1 goals/match);

Viking vs HamKam H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Viking og HamKam:

Dato Resultat
2022-09-11 HamKam 1 – 2 Viking
2022-05-25 Viking 1 – 1 HamKam
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Viking – HamKam.

Viking vs HamKam Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Viking vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Viking - HamKam den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Viking vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Viking - HamKam den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Viking vs HamKam?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Viking og HamKam, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Viking vs HamKam?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,