Viborg vs Silkeborg

Viborg vs SilkeborgViborgSilkeborg

⚽ 2023-11-05 – Superliga

 

Viborg vs Silkeborg kampsniktitt

Kampen mellom Viborg og Silkeborg spilles 2023-11-05. Denne Superliga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Friis har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Silkeborg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Viborg og Silkeborg, har Viborg 1 seire hjemme mens Silkeborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Viborg: n/a
  • for Silkeborg: A. Lind(0.83 goals/match);

Viborg vs Silkeborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Viborg og Silkeborg:

Dato Resultat
2023-09-24 Silkeborg 2 – 0 Viborg
2022-10-30 Silkeborg 1 – 2 Viborg
2022-08-14 Viborg 2 – 0 Silkeborg
2021-10-15 Viborg 1 – 1 Silkeborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Viborg – Silkeborg.

Viborg vs Silkeborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Viborg vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - Silkeborg den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Viborg vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - Silkeborg den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Viborg vs Silkeborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Viborg og Silkeborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Viborg vs Silkeborg?

Publisert i Superliga Merket med: ,