Viborg vs Hvidovre

Viborg vs HvidovreViborgHvidovre

⚽ 2023-08-14 – Superliga

 

Viborg vs Hvidovre kampsniktitt

Kampen mellom Viborg og Hvidovre spilles 2023-08-14. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Friis har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Hvidovre har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Viborg og Hvidovre, har Viborg 1 seire hjemme mens Hvidovre har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Viborg: M. Søndergaard(1 goals/match);
  • for Hvidovre: n/a

Viborg vs Hvidovre H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Viborg og Hvidovre:

Dato Resultat
2021-02-26 Viborg 1 – 0 Hvidovre
2020-10-25 Hvidovre 1 – 2 Viborg
2020-06-14 Hvidovre 1 – 4 Viborg
2020-02-28 Viborg 1 – 1 Hvidovre

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Viborg – Hvidovre.

Viborg vs Hvidovre Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Viborg vs Hvidovre Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - Hvidovre den 2023-08-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Viborg vs Hvidovre Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - Hvidovre den 2023-08-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Viborg vs Hvidovre?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Viborg og Hvidovre, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Viborg vs Hvidovre?

Publisert i Superliga Merket med: ,