Viborg vs FC Copenhagen

Viborg vs FC CopenhagenViborgFC Copenhagen

⚽ 2023-05-29 – Superliga

 

Viborg vs FC Copenhagen kampsniktitt

Kampen mellom Viborg og FC Copenhagen spilles 2023-05-29. Denne Superliga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Friis har 3 seire på de siste 5 kamper, mens FC Copenhagen har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Viborg og FC Copenhagen, har Viborg 1 seire hjemme mens FC Copenhagen har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Viborg: n/a
  • for FC Copenhagen: Pep Biel(0.86 goals/match);

Viborg vs FC Copenhagen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Viborg og FC Copenhagen:

Dato Resultat
2023-04-16 FC Copenhagen 2 – 1 Viborg
2023-03-19 FC Copenhagen 2 – 1 Viborg
2022-07-31 Viborg 4 – 2 FC Copenhagen
2022-02-27 Viborg 0 – 2 FC Copenhagen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Viborg – FC Copenhagen.

Viborg vs FC Copenhagen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Viborg vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - FC Copenhagen den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Viborg vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Viborg - FC Copenhagen den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Viborg vs FC Copenhagen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Viborg og FC Copenhagen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Viborg vs FC Copenhagen?

Publisert i Superliga Merket med: ,